BMA@WORK !

Uit onderzoek blijkt dat Belgen gemiddeld 55% van de tijd die ze wakker zijn’ neerzitten. En dat is veel te veel. Nooit was de sedentaire mens sedentairder dan vandaag. Niet alleen neemt het aantal kantoorjobs nog toe, ook een groot deel van onze vrije tijd brengen we zittend door.

Nochtans is een menselijk lichaam gebouwd om te bewegen. Zitten lijkt onspannend, maar het zet onder meer onze lage rug onder een constante druk, met alle gevolgen van dien. 

 

Leer - Connecteer - Inspireer 

Bij BMA ondernemen we actie om mensen letterlijk te activeren. Onze kantoorstoelen zorgen voor gezonder zitten, maar daarnaast willen we werknemers ook meer laten bewegen en creëren we bewustwording rond gezondheid op het werk.

Samen met 8 gelijkgezinde partners organiseren we op 10 oktober 2019 een het inspiratie-event 'BMA@Work' in de Topsporthal in Gent. Het zijn stuk voor stuk specialisten op vlak van ergonomie, sport en gezondheid, die hun kennis en ervaring met ons komen delen.

Daarnaast is er voldoende tijd om te netwerken en elkaar te inspireren, vergezeld van een hapje en een drankje, voorzien door de duurzame catering van ROOF FOOD.

In aanloop naar het event maken we onze 8 sprekers bekend, waaronder een groot Belgisch sporticoon!

 

Zorg dat je erbij bent! 

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je nu alvast in zodat je verzekerd bent van jouw persoonlijke dosis inspiratie!

Inschrijven doe je hier of door een mail te sturen naar communication-be@flokk.com 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!