Als student verdien je ook een goede ergonomische bureaustoel!

- Nieuws
Deel dit artikel
Als student verdien je ook een goede ergonomische bureaustoel!

Veel studenten brengen heel wat uren zittend aan een bureau door.
Van jongs af aan is het heel belangrijk om goed te ‘zitten’. Preventie is heel belangrijk om klachten op latere leeftijd te voorkomen.

Ergonomisch en dynamisch zitten is bijzonder belangrijk, en heel belangrijk is ook om het zitten regelmatig te  gaan onderbreken. De mens is immers niet gemaakt om lang stil te zitten of te staan.

De Axia Smart Active technologie gaat er voor zorgen dat je om het half uur geprikkeld wordt om even recht te staan. In combinatie met de gratis Axia Smart Active App kan je jouw zitgedrag gaan meten.  De App vertelt jou hoe lang je gezeten en of je al dan niet jouw zitgedrag voldoende onderbroken hebt.

De Axia bureaustoel is ideaal als studenten bureaustoel. Alle onderdelen, ook de kussenset, kunnen afzonderlijk vervangen worden. Je kan de stoel zelfs voorzien van een hogere/lagere gasveer. Bovendien geven wij een garantie van 10 jaar op onze bureaustoel De ideale mee-groei stoel dus!!

Doe mee aan onze #axia4student actie!

Dit artikel gaat over: Axia, axia4student, ergonomische bureaustoel, Ergonomische werkplek, student in de categorie Nieuws
Terug naar overzicht