Axia Smart Active App

- Nieuws
Deel dit artikel
Axia Smart Active App

Axia Smart Active App

De Axia Smart Active App

Elke gebruiker is uniek. En daar past een unieke Axia Smart Active bureaustoel bij. Daarom geeft de bijbehorende ‘Axia Smart Active App’ advies op maat over het verbeteren van je werkstijl. Je hoeft alleen de gratis app op je smartphone te installeren en deze te koppelen met het unieke signaal van jouw stoel.

Door je eigen zitprofiel in te stellen, ontvang je persoonlijke feedback van de Axia Smart Active App. Overzichtelijke zitstatistieken stimuleren je om het beste uit je werkdag te halen. De app geeft je ook leuke en praktische adviezen voor een actievere werkstijl. Net zolang tot je een 5-star seater bent. Je hebt dan geen feedback van de Axia Smart Active stoel en app meer nodig voor gezond zitgedrag.

Heb je (nog) geen Axia Smart Active stoel? Geen nood ook zonder de Axia Smart Active kan je de app gebruiken. Deze doet namelijk veel meer dan enkel feedback geven over je zitgedrag. Zo zijn er video's over het correct instellen van je stoel en hoe je gezond zit. Daarnaast zijn er tal van tips die je kunnen helpen om tot een gezonde levensstijl en een gezonde werkstijl te komen. 

Download de app in de google play store

Download de app in de app store van Apple

Terug naar overzicht