BMA Ergonomics wint MVO award !

- Nieuws
Deel dit artikel
BMA Ergonomics wint MVO award !

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Regio Zwolle werd BMA Ergonomics als winnaar van de MVO Award regio Zwolle bekend gemaakt.


De MVO Award is een tweejaarlijks terugkerende prijs voor bedrijven uit één van de 20 gemeenten van Regio Zwolle en wordt georganiseerd door DORZ en Natuur en Milieu Overijssel.  De Award beloont ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op de samenleving en het milieu, en die een voortrekkersrol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vervullen.


De jury vond dat BMA het beste scoorde op de verschillende onderdelen. Het circulair produceren van ergonomische bureaustoelen was het uitgangspunt bij de start van de onderneming. Bij circulair produceren worden producten en materialen hergebruikt en behouden grondstoffen hun waarde. Dit maakt dat het principe goed doordacht is. Duurzaamheid beperkt zich bij BMA Ergonomics niet alleen tot het circulair produceren. Ook de sociale kant, namelijk de gezondheid en vitaliteit van gebruikers (klanten) en de dialoog met stakeholders, is goed doordacht en verankerd in de bedrijfsvoering en het DNA van de onderneming.

Dit artikel gaat over: Making the world a better place to sit in de categorie Nieuws
Terug naar overzicht