Breng ons een bezoekje op INFOPOL/XPO112 !

- 24/7
Deel dit artikel
Breng ons een bezoekje op INFOPOL/XPO112 !

Volgende week van 25 t.e.m 27 april 2017, kan je ons opnieuw bezoeken op de INFOPOL/XPO112 beurs te Kortrijk!  Samen met onze partner Knürr technical furniture, stellen wij jou de ideale controlekmamer voor!

INFOPOL

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux.

Om de 2 jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven – van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht – hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL.

XPO112

XPO112 heeft na 5 edities haar rol als contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken meer dan bewezen.
Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

Breng ons een bezoekje en maak kans om een ergonomische bureaustoel te winnen!

Meer informatie over deze beurs vind je hier.

Graag tot dan!

Terug naar overzicht