Flokk

- Nieuws
Deel dit artikel
Flokk

Vandaag breekt een nieuw tijdperk aan voor Scandinavian Business Seating. We worden Flokk.

Wat betekent dit? 
• We blijven nog steeds hetzelfde bedrijf; er zijn géén wijzigingen in het eigendomsrecht of het management
• We zijn nog steeds de trotse eigenaar van de merken HÅG, RH, BMA, Offecct en RBM
• Onze producten, productieprocessen en contacten blijven hetzelfde

Flokk is onze nieuwe bedrijfsnaam. Doorheen onze marketingactiviteiten, communicatie en persoonlijke afspraken, zal je Flokk beter leren kennen.
Waarom deze nieuwe naam? Op deze manier wensen wij onze gemeenschappelijke sterkten nog beter te communiceren: deep design thinking; cross-functional teamwerk om nog mooier en functioneler meubilair te creëren; menselijke aanpak; duurzaamheid; en meubels voor alle werkomstandigheden. Flokk is uw specialist voor kantoormeubilair.

Door de recente acquisitie van Offecct hebben wij een groter productengamma, en zo ook nog meer oplossingen voor kantoormeubilair. De kracht van Flokk, komt voort uit de 5 sterke merken. Door deze merken en onze communicatiekanalen te verenigen, kunnen we beter voldoen aan de behoeften van onze eindgebruikers, als het gaat over het leveren van meubels voor elke werksituatie. Flokk zal dan ook meer vertegenwoordigd zijn op de markt, dan Scandinavian Business Seating was; met meer communicatie over onze sterkten en producten via zowel digitale als fysieke kanalen.

Flokk is een Noors woord voor kudde of samenleven. De naam is geïnspireerd op onze sterke merken en onze filosofie om deel te zijn van iets groter dan onszelf. Onze producten zorgen voor een beter welzijn en betere prestaties, en zijn een natuurlijk onderdeel van elke werkplek of openbare plaatsen waar mensen samenkomen.

Wat betekent dit nu voor uzelf? U zal opmerken dat onze email adressen en alle communicatie gaan wijzigen naar onze nieuwe naam. Onze werkwijze en service blijven ongewijzigd.
In de komende tijd zullen al onze wettelijke entiteiten wijzigen naar Flokk. Dit betekent dat ook alle facturen en contracten zullen wijzigen naar de onze nieuwe naam.

Voor meer informatie kan u terecht op www.flokk.com

Flokk – Inspire great work

Heeft u bijkomende vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Dit artikel gaat over: in de categorie Nieuws
Terug naar overzicht