Open Bedrijvendag bij Bma Ergonomics - de winnaars!

- Nieuws
Deel dit artikel
Open Bedrijvendag bij Bma Ergonomics - de winnaars!

Gisteren, zondag 4 oktober 2015, nam Bma Ergonomics voor de 2e keer deel aan Open Bedrijvendag. 

Met een 300 tal bezoekers werd het een zéér geslaagd event. U kon in onze showroom kennis maken met onze nieuwe stoelen, de Axia Smart Active reeks, en de pas gelanceerde app. De gespecialiseerde medewerkers van Bma Ergonomics gaven de bezoekers een uitgebreide uitleg over het belang van ergonomie en het tijdig onderbreken van het zitten

Daarnaast kregen onze bezoekers een exclusieve blik op ons nieuw 24/7 gedeelte in de showroom. In samenwerking met onze partners Knürr en Dicis werd er recent een 24-uurs labo ingericht, zo bieden we geïnteresseerden de mogelijkheid aan om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden op vlak van 24-uursstoelen en inrichting van controlekamers

Na een rondleiding en deskundige uitleg in onze showroom, konden onze bezoekers genieten van een streekproduct namelijk de gezonde sapjes van De Pajottenlander.

De winnaars! 

Elke bezoeker van onze Open Bedrijvendag kon gisteren deelnemen aan onze wedstrijd. Deze morgend heeft een onschuldige hand 4 winnaars getrokken. 

Winnen 1 Axia bureaustoel: 

Mevrouw Linda Geldhof uit Strombeek-Bever

De Heer Johan Blaton uit Aalst

 

Winnen 1 Garmin Vivofit: 

Mevrouw Mieke Baes

Mevrouw Marleen Ringoot

 

De winnaars zullen nog persoonlijk gecontacteerd worden, wij wensen hen van harte proficiat en willen iedereen nogmaals danken voor het bezoekje aan Bma Ergonomics! 

Terug naar overzicht