Product in de kijker Axia Active 2.5

- Ergonomie
Deel dit artikel
Product in de kijker Axia Active 2.5

De Axia Active 2.5 is de absolute nieuwkomer in het gamma van Bma Ergonomics. Net zoals de hele Axia Active lijn is deze voorzien van slimme technologie die je aanzet om te bewegen. Na een halfuur ononderbroken zitten, geeft deze ergonomische kantoorstoel je een trilsignaal om te bewegen.

Wat maakt de Axia Active 2.5 nu zo speciaal ten opzichte van de 2.1-2.4? De Axia Active 2.5 is voorzien van een ergonomische netweave rug. Deze ergonomische netweave stoel is exclusief door zijn vormgeving, kwaliteit en functionaliteit en bezit alle voordelen van de Axia bureaustoel, plus de allure van een netweave rug.

Zijn design werd reeds bekroond met de Reddot best of the best office design award en de iF product design award.

Het leuke design is mooi meegenomen maar een bureaustoel moet vooral goed zitten en de juiste ondersteuning geven. Dankzij de ergonomische vormgeving en goede bekkensteun voldoet de Axia Active 2.5 aan de belangrijkste ergonomische normeringen.

De Axia Active 2.5 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor het frame is er keuze uit zwart of wit als basiskleuren gecombineerd met aluminium of aluminium gepolijst. De netweave is momenteel verkrijgbaar in het zwart, wit of olijfgroen.

Interesse in een demostoel of bijkomende vragen? Contacteer ons vrijblijvend via info@bma-ergonomics.be

Terug naar overzicht