Sven Nys op BMA@Work! - Winners have a plan

- Nieuws
Deel dit artikel
Sven Nys op BMA@Work! - Winners have a plan

De voorbije weken en maanden wierpen we een blik op de sprekers die ons zullen inspireren over een dikke maand op BMA@Work, maar ééntje hielden we nog geheim. Tot nu. Tijd om ons hoog sportief bezoek bekend te maken, want op 10 oktober hebben we niemand minder dan veldritkampioen Sven Nys te gast!


Sven zal het hebben over hoe sport en beweging mensen met elkaar verbindt en wat de meerwaarde hiervan is, op en naast de werkvloer. Tijdens zijn presentatie geeft hij een overzicht van zijn carrière, met aandacht voor de factoren die belangrijk en motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke, professionele loopbaan? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? Hoe kan sport mensen met elkaar verbinden?


Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk geïllustreerd wordt met concrete voorbeelden en bruggetjes naar de leefwereld van eenieder. Respect, samenwerken en people management: wat belangrijk is in topsport, is dat ook in de bedrijfswereld en in het leven in het algemeen.


Wil jij ook het plan van een winnaar kennen? Schrijf je dan nu gratis in voor BMA@Work op 10 oktober in de topsporthal in Gent!

Dit artikel gaat over: beweging, BMA@Work, sport in de categorie Nieuws
Terug naar overzicht